top of page

Toiminta

Vahvassa kasvussa oleva toimintamme pohjautuu Puna-Mustat ry:n vuoteen 2030 saakka ulottuvaan strategiaan sekä tavoitteellisuuden, yhteisöllisyyden ja suvaitsevaisuuden arvoihin, joiden määrittelyn tapaan voit tutustua tästä esityksestä (katselulinkki jamboardiin, mulla vain editointilinkki).

 

Tavoitteellisuus arvona tarkoittaa meille käytännnössä sitä, että harrastaminen, valmennus ja kilpaurheilu tukevat kukin tavallaan yksilön kasvua ihmisenä.

 

Yhteisöllisyys tarkoittaa sitä, että voimme seurana yhdessä tekemällä harjoitella, onnistua, viihtyä, kilpailla ja kannustaa. Kutsummekin koko pesäpalloperheen mukaan toimintaan.

 

Suvaitsevaisuus tarkoittaa sitä, että toimimme yhdessä seurataustasta, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, kansallisuudesta tai etnisyydestä riippumatta.

 

Toiminnassamme terveys ja turvallisuus ovat ensisijaisia. Toimintaan ei saa osallistua sairaana tai flunssaoireisena, jolloin on parasta levätä kotona. Pesäpallossa on luontaisesti hyvin vähän kontaktia ja siitä huolimatta pese kädet ja yski hihaan tai paidan helmaan. Saat ajantasaiset koronatoimintaohjeet valmentajalta ja joukkueenjohtajalta.

 

Pesäpallossa uusi kausi alkaa marraskuussa ja huipentuu toukokuussa alkavaan kesän pelikauteen. Seuratoiminnan vuosikelloa voit tarkastella täällä.

bottom of page