top of page

Toiminta

Vahvassa kasvussa oleva toimintamme pohjautuu Puna-Mustat ry:n vuoteen 2030 saakka ulottuvaan strategiaan sekä tavoitteellisuuden, yhteisöllisyyden ja suvaitsevaisuuden arvoihin, jotka on määritelty yhdessä seurayhteisön kanssa. 

 

Tavoitteellisuus arvona tarkoittaa meille käytännnössä sitä, että harrastaminen, valmennus ja kilpaurheilu tukevat kukin tavallaan yksilön kasvua ihmisenä.

 

Yhteisöllisyys tarkoittaa sitä, että voimme seurana yhdessä tekemällä harjoitella, onnistua, viihtyä, kilpailla ja kannustaa. Kutsummekin koko pesäpalloperheen mukaan toimintaan.

 

Suvaitsevaisuus tarkoittaa sitä, että toimimme yhdessä seurataustasta, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, kansallisuudesta tai etnisyydestä riippumatta.

 

Toiminnassamme terveys ja turvallisuus ovat ensisijaisia. Toimintaan ei saa osallistua sairaana tai flunssaoireisena, jolloin on parasta levätä kotona. Pesäpallossa on luontaisesti hyvin vähän kontaktia. Saat ajantasaiset turvallisuusohjeet valmentajalta ja joukkueenjohtajalta.

 

Pesäpallossa uusi kausi alkaa marraskuussa ja huipentuu toukokuussa alkavaan kesän pelikauteen. Olet tervetullut mukaan toimintaan missä kohtaa vuotta tahansa. 

bottom of page