top of page

G/F-JUNIORIT

Puna-Mustien G/F-juniorijoukkue koostuu 2014–2018 syntyneistä lapsista ja mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki uudet harrastajat! G–juniorit ovat syntyneet 2016–2018 ja F–ikäiset 2014–2015. Tällä hetkellä G ja F -ikäluokka pelaa ja treenaa yhdessä, mutta harrastajamäärän kasvaessa ikäluokat eriytetään.

 

Joukkue pelaa kesällä kahta eteläisen alueen sarjaa ja pelit ovat lähinnä viikonlopputurnauksia. Tänä vuonna sarjoina ovat G-ikäisten JunnuSuper, mikä soveltuu hyvin vasta-alkajille sekä F-ikäisten aluesarja, missä pelin tempo vaihtelee mutta sopii hyvin aloittelijoille myös. Joukkue pelaa sekajoukkueella poikien sarjassa, tämä on varsin tavallinen käytäntö tämän ikäisissä ja näin mahdollistamme sekä tytöille että pojille joukkueharjoittelun ja pelikokemuksen karttumisen. Turnauksia ja otteluita järjestetään enimmäkseen Uudenmaan alueella.

G/F-juniorit harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, torstaisin klo 17.00–18.30 sekä lauantaisin klo 11.30–13.00. Harjoitukset järjestetään Mailahden pesäpallostadionilla Helsingissä sekä Käpylän ja Ruskeasuon hiekkakentillä. Lisäksi joukkue osallistuu harjoitusotteluihin lähialueiden joukkueita vastaan, nämä ovat oiva mahdollisuus tulla mukaan pelailemaan ja harjoittelemaan pelaamista.

Vuosina 2014–2018 syntyneitä pelaajia mahtuu mukaan, joten ota yhteyttä ja tule tutustumaan toimintaamme. Uudet juniorit voivat käydä kokeilemassa pesistä kaksi kertaa veloituksetta joukkueidemme harjoituksissa. Ajankohtaisen treeniaikataulun saat osoitteesta juniorit@pumu.fi, sitä kautta voit sopia kokeilukerrasta. Lue lisää pesiksen aloittamisesta täältä. 

 

Joukkueisiin pääsee mukaan myös Puna-Mustien pesiskoulun ja pesisliikkareiden kautta kevään aikana. Tavoitteemme on perustaa alueellisia joukkueita, jotta harrastaminen onnistuu parhaiten lähikentällä kesän aikana.

Joukkueen pelaajilla on eri pesäpallon taidoissa erilaiset osaamiset ja harjoituksissa pitäydytään perusasioiden opettelussa. Harjoituksissa käydään läpi pesäpalloilun perustaitoja hauskojen harjoitteiden kautta sekä harjoitellaan perus liikkumista ja motorisia taitoja, kuten juoksemista ja heittämistä. Tekemällä oppii ja joukkue panostaa mukavaan fiilikseen sekä onnistumisen kokemuksiin.

Kotiotteluiden järjestämisessä tarvitaan vanhempia avustamaan kenttätehtävissä ja pyörittämään buffettia, mikä onkin joukkueen tärkein varainhankinnan muoto.

Joukkueenjohtaja

Arto Leinonen

 

Lisätiedot sekä uusien pelaajien yhteydenotot

juniorit@pumu.fi


 

IMG_7919.JPG
bottom of page