PUMU (155).jpg

PESISkoulu 2022

Tule liikkumaan ja pitämään hauskaa Puna-Mustat pesiskouluihin 6.–19.6.2022. Pesiskoulussa tutustumme pesäpallon perusasioihin matalan kynnyksen leikkien, harjoitusten ja pienpelien avulla koulutettujen ohjaajien opastuksella.

 

PuMun pesiskoulu on monipuolinen liikuntakerho 6–12-vuotiaille (2010–2016 syntyneille) tytöille ja pojille. Muodostamme pesiskouluissa ikä- ja tasoryhmiä.

 

Pesäpallo on erinomainen tapa harjoituttaa motorisia taitoja. Lapset opettelevat pallon heittämisen, kiinnioton ja lyömisen avulla kehon hallintaa sekä silmän ja käden koordinaatiota. Pesiskoulussa lapsi oppii uusien kavereiden kanssa monipuolisesti uutta ja saa onnistumisen sekä ilon hetkiä. Aiempaa kokemusta tai varusteita ei tarvita.

Kentät ja aikataulut

Pesiskoulut järjestetään arkipäivisin maanantaista perjantaihin 6.6.–17.6. kahdeksalla kentällä Ullanlinnasta Paloheinään ja Konalaan. Pesiskoulujen päättäjäiset ja lopputurnaus pelataan lauantaina 19.6. Meilahden kentällä.

Ullanlinna: Johanneksenkenttä klo 10–12.

Lauttasaari: Lahnalahden puisto klo 14–16.

Paloheinä: Paloheinän puisto klo 14–16.

Käpylä: Akseli Toivosen kenttä klo 10-12

Munkkiniemi: Kivitorpan kenttä klo 10–12.

Konala: Konalan liikuntapuisto klo 14–16.

Meilahti: Meilahden liikuntapuisto klo 10–12.

Vallila: Vallilankenttä klo 14–16.

Hinta ja ilmoittautuminen

Pesiskoulun hinta 50 euroa sisältää ohjauksen, pesäpallovälineet pesiskoulussa, pesiskoulupaidan ja vakuutuksellisen pesispassin.

 

Ilmoittaudu mukaan 5.6.2022 mennessä tämän ilmoittautumislomakkeen kautta.

Pesäpallon harrastajaksi pesiskoulun jälkeen

Kannustamme pesiskoululaisia jatkamaan pesäpallon parissa myös pesiskoulun jälkeen JunnuSuper-pesiskouluryhmän harjoituksissa ja peleissä. JunnuSuper-joukkueet muodostetaan osallistujakyselyn perusteella. 

 

JunnuSuper-pelit pelataan helpotetuilla säännöillä turnausmuotoisesti. JunnuSuper-peleissä vaatimuksena on Pesäpalloliiton tulokaslisenssi (27 euroa). 

 

Jatkamme myös alueellisten harjoitusten toteuttamista läpi kesän, mikäli alueeltanne löytyy riittävä määrä halukkaita junioreita. 

Edistyneimpiä pelaajia kutsumme liittymään suoraan juniorijoukkueisiimme. Lue lisää pikku-junnuista täältä. 

 

Kesän päätteeksi elokuussa ennen koulujen alkua järjestämme pesiskoulut uudestaan. 

Syksyllä 2022 tavoitteenamme on muodostaa useita uusia tyttö- ja poikajoukkueita osallistumaan liiton sarjoihin kaudelle 2023. Tule nyt mukaan ottamaan ensiaskeleesi pesäpallon parissa!

 

Lisätietoja

Kristo Remander, junioripäällikkö

kristo.remander@pumu.fi

0413122342

Turvallisuusohjeet: Harjoituksiin ei saa osallistua sairaana tai flunssaoireisena. Yski hihaan tai paidan helmaan.Harjoituksissa on käytössä käsidesi pullot.

Pääkaupunkiseudulla on toistaiseksi voimassa laaja maskisuositus. Maskin käytön jatkamista suositellaan kaikille 12 vuotta täyttäneille, kun oleskellaan julkisissa sisätiloissa, joissa on myös muita ihmisiä. Maskia ei tarvitse käyttää liikuntasuorituksen aikana tai jos on terveydellisiä esteitä.

Pesäpallossa on luontaisesti hyvin vähän kontaktia. Puna-Mustat noudattaa toiminnassa viranomaisten ohjeita ja alueellisia suosituksia. Ajantasaiset koronatoimintaohjeet saat seuran junioripäälliköltä.