top of page

Pesiskoulu

Tule liikkumaan ja pitämään hauskaa! Puna-Mustien pesiskoulu on monipuolinen liikuntakerho 6–12-vuotiaille tytöille ja pojille. Pesiskoulussa tutustumme pesäpallon perusasioihin matalan kynnyksen leikkien, harjoitusten ja pienpelien avulla koulutettujen ohjaajien opastuksella. Muodostamme ikä- ja tasoryhmiä mahdollisuuksien mukaan. 

 

Voit liittyä mukaan myös kesken kauden alennetulla hinnalla. Otamme pelaajia mukaan myös suoraan joukkuetoimintaan, mikäli pesiskoulut ei sovi aikatauluihin tai koet, että lapsi osaa jo perustaidot.

 

Pesäpallo on erinomainen tapa harjoituttaa motorisia taitoja. Lapset opettelevat pallon heittämisen, kiinnioton ja lyömisen avulla kehon hallintaa sekä silmän ja käden koordinaatiota. Pesiskoulussa lapsi oppii uusien kavereiden kanssa monipuolisesti uutta ja saa onnistumisen sekä ilon kokemuksia. Aiempaa kokemusta tai varusteita ei tarvita.

 

Kentät ja aikataulut

 

PuMun alueellisissa pesiskouluissa harjoitellaan arkena omalla alueella ja lauantaisin yhdessä Meilahden pesäpallokentällä. Alueelliset pesiskoulut järjestetään seuraavissa: Pikku-Huopalahti, Paloheinä, Kaivopuisto, Siltamäki, Vallila.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Alueellisten pesiskoulujen hinta on noin 70 euroa sisältäen ohjauksen, pesäpallovälineet pesiskoulussa, pesiskoulupaidan ja vakuutuksellisen pesispassin.

 

Ilmoittaudu mukaan tämän ilmoittautumislomakkeen kautta 

 

Pesäpallon harrastajaksi pesiskoulun jälkeen? Kannustamme pelaajia jatkamaan oman ikäluokkansa juniorijoukkueessa harjoittelua ja pelaamista. Lue lisää junioritoiminnastamme täältä (linkki Pesiksen aloittaminen -navigaatioon).

Pesäpallon talviharjoittelukausi alkaa marraskuun alussa ja kesän ottelukausi toukokuussa. Tule nyt mukaan ja ota ensiaskeleet pesäpallon parissa!

DSCF1145.JPG
bottom of page