PUMU (155).jpg

PESISliikkari 

Puna-Mustat järjestää Pesisliikkarin alle 7-vuotiaille kesällä 2022. Liikumme yhdessä lauantaisin 2.7. alkaen klo 12–13 Munkkiniemen Kivitorppan kentällä.

Pesisliikkari on monipuolinen noin 3-6 vuotiaiden lasten liikuntakerho, jossa liikutaan ja pidetään hauskaa samalla pesäpallon taitoja opetellen. Pesäpallo on erinomainen tapa opetella motorisia taitoja. Lapset pääsevät pallon heittämisen, kiinnioton ja lyömisen avulla harjoittamaan kehon hallintaa sekä silmän ja käden koordinaatiota.

 

Pesisliikkarissa käytetään lapsille suunniteltuja välineitä ja tärkeintä on onnistumiset, nauru ja turvallisuus. Koko perhe on tervetullut osallistumaan harjoituksiin, mutta uusia taitoja voi opetella myös vetäjien ja uusien kavereiden kanssa.
 

Ota mukaan säänmukaiset ulkoliikuntavaatteet, lenkkarit ja juomapullo. Jos omia pesisvarusteita löytyy, saa tuoda (löytyy myös seuran puolesta).
 

Hinta 35 euroa sisältää kymmenen harjoituskertaa 2.7.-3.9. välisenä aikana. Voit liittyä joukkoon missä vaiheessa tahansa.
 

Ilmoittaudu Pesisliikkariin tällä lomakkeella. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot pumujunnut@gmail.com.

Turvallisuusohjeet: Pesisliikkariin ei saa osallistua sairaana tai flunssaoireisena. Yski hihaan tai paidan helmaan. Pese kädet liikuntatunnin alussa ja lopussa. Tarjolla on myös käsidesiä.

Pääkaupunkiseudulla on toistaiseksi voimassa laaja maskisuositus. Maskin käytön jatkamista suositellaan kaikille 12 vuotta täyttäneille, kun oleskellaan julkisissa sisätiloissa, joissa on myös muita ihmisiä. Maskia ei tarvitse käyttää liikuntasuorituksen aikana tai jos on terveydellisiä esteitä.

Pesäpallossa on luontaisesti hyvin vähän kontaktia. Puna-Mustat noudattaa toiminnassa viranomaisten ohjeita ja alueellisia suosituksia. Ajantasaiset koronatoimintaohjeet saat seuran junioripäälliköltä.