PUMU (155).jpg

PESISliikkari 20-21

Puna-Mustat järjestää Pesisliikkarin alle 7-vuotiaille Pikku-Huopalahdessa läpi talven!

 

Yhdessä liikutaan aina lauantaisin klo 12.00-13.00 Pikku-Huopalahden ala-asteella (Tilkankatu 7).

 

Pesisliikkari on monipuolinen lasten liikuntakerho, jossa liikutaan ja pidetään hauskaa samalla pesäpallon taitoja opetellen. Pesäpallo on erinomainen tapa opetella motorisia taitoja. Lapset pääsevät pallon heittämisen, kiinnioton ja lyömisen avulla harjoittamaan kehon hallintaa sekä silmän ja käden koordinaatiota.

 

Pesisliikkarissa käytetään lapsille suunniteltuja välineitä ja tärkeintä on onnistumiset, nauru ja turvallisuus. Koko perhe on tervetullut osallistumaan harjoituksiin, mutta uusia taitoja voi opetella myös vetäjien ja uusien kavereiden kanssa.

 

 

Hinta: Syyskausi (24.10.-19.12) 60€ 

          Kevätkausi (20.2.-24.4.) 40€

          (Maksu sisältää vakuutuksellisen Pesispassin) 

Sisaralennus -25% toisesta osallistujasta!

Turvallisuusohjeet: Pesisliikkariin ei saa osallistua sairaana tai oireisena. Käsihygieniasta huolehditaan pesemällä kädet liikuntatunnin aluksi ja lopuksi, tarjolla on myös käsidesiä. Paikalle tulevien vanhempien ja yli 15-vuotiaiden saattajien  on suositeltavaa käyttää kasvomaskia. Liikuntakerhon vetäjät käyttävät kasvomaskeja mahdollisuuksien mukaan ja huolehtivat muiden turvallisuusohjeiden, kuten turvavälien noudattamisesta siltä osin kuin se on liikuntakerhotunnin aikana mahdollista. Turvallisuusohjeita muutetaan epidemiatilanteen ja viranomaisohjeiden mukaan. Seura ei jaa kasvomaskeja osallistujille.

 

2.10.2012 Helsingin kaupunki suosittaa vahvasti 15 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä kaikissa kaupungin sisäliikuntapaikoissa, kun lähikontaktia ei voida välttää. Suositus perustuu THL:n antamaan koronaepidemian kiihtymisvaiheen maskisuositukseen, joka koskee laajasti julkisia tiloja. Liikuntaan ja urheiluun sekä niiden seuraamiseen käytettävien tilojen osalta maskin käyttöä suositellaan vahvasti vähintään yleisissä tiloissa ja pukeutumistiloissa. Lähtökohtaisesti jokainen on itse vastuussa kasvomaskin käytöstä, hankkimisesta ja tästä aiheutuvista kustannuksista. Vähävaraiset voivat hakea ilmaisia maskeja kaupunkien maskijakelupisteistä.