top of page

D-JUNIORIT

D-junioreissa pelaa vuonna 2010–2011 syntyneitä pelaajia. Puna-Mustien D-juniorit koostuvat tällä hetkellä 29 pelaajasta ja mukaan toivotetaan kaikki uudet pesäpallosta kiinnostuneet. Puna-Mustilla on tänä kesänä kolme joukkuetta, tyttöjä ja poikia on harrastajissa yhtä paljon. Joukkueita ovat D-tytöt sekä sekajoukkueina D Black ja D Red. Black-joukkueessa on lähtökohtaisesti 2010 syntyneitä pelaajia ja Red-joukkueessa pelaa myös useampi nuoremman E-ikäluokan pelaaja. Kaikki kolme joukkuetta pelaavat pelisarjaa ja joukkueet osallistuvat eteläiseen aluesarjaan kesällä -24. 

D-juniorit harjoittelevat säännöllisesti niin kesä- kuin talvikaudellakin. Kesäkaudella harjoitukset järjestetään Meilahden pesäpallokentällä, mutta ajoittain myös Ruskeasuolla ja Käpylässä. Treenien ajankohta kesällä hieman vaihtelee pelien mukaan, tällä hetkellä treenejä D-junioreilla on maanantaisin klo 19.15-21.00, tiistaisin klo 16.30-18.00, torstaisin klo 18.00-19.45 sekä sunnuntaisin klo 14.30-16.00.

Joukkueet osallistuvat sekä tyttö- että poikajoukkueella kesällä leireille. Alueleiri järjestetään tänä vuonna Tampereella kesäkuun puolivälissä sekä valtakunnallinen leiri Oulussa heinäkuussa. Molemmissa leireissä osallistutaan pelisarjaan. 

 

Vuosina 2010 ja 2011 syntyneitä pelaajia mahtuu mukaan, joten ota yhteyttä ja tule tutustumaan toimintaamme. Uudet juniorit voivat käydä kokeilemassa pesistä kaksi kertaa veloituksetta joukkueidemme harjoituksissa. Ajankohtaisen treeniaikataulun saat osoitteesta juniorit@pumu.fi, sitä kautta voit sopia kokeilukerrasta. Lue lisää pesiksen aloittamisesta täältä.

 

D-junioreilta odotetaan parin pelin tuomarointia kesän mittaan, koska siinä oppii erinomaisesti pesäpallosta. Tuomaroitavat pelit ovat usein E sekä F/G -ikäluokan pelejä. Samoin pelaajat käyvät muutamassa aikuisten pelissä pallohenkilönä ja pitämässä buffettia. Junioreiden vanhempia pyydetään mukaan pitämään kotipeleihin buffettia sekä auttamaan kenttätehtävissä, tämä on tärkeä osa seuramme ja joukkueen varainhankintaa. 

D-junioreita valmentaa pääsääntöisesti kaksi valmentajaa. 

Joukkueenjohtaja D-tytöt

Sara Peltola

Joukkueenjohtaja D Black

Niko-Petteri Suominen

Joukkueenjohtaja D Red

Juha Lankinen

Lisätietoja sekä uusien pelaajien yhteydenotot

juniorit@pumu.fi

DSCF1157.jpeg
bottom of page