top of page

MyClub

Tarkista Myclubin Omat tiedot -osiosta, että omat, alaikäisellä myös huoltajan, tiedot ovat ajantasalla. Päivitä myös tietosuoja-asetukset siten, että "Suostumus henkilötietojen näyttämiseen on "Seuralle". Aseta myös etu- ja sukunimi näkyviin seuralle, jotta joukkueenjohto ja valmennus näkee, minkä niminen pelaaja on ilmoittautunut harjoituksiin ja peleihin.

 

Toivomme kaikilta Puna-Mustat ry:n pelaajilta Valokuvaus-/Videointilupaa "Julkisesti" helpottaaksemme seuran sekä joukkueen omaa viestintää ja markkinointia. Valokuvia käytetään hyvän tavan mukaisesti tuomaan esiin hyvää pesisfiilistä ja joukkuehenkeä. Kerro omalle joukkueenjohtajalle, mikäli valokuvauslupa mietityttää.

 

Mikäli et ole käyttänyt Myclubia, esimerkiksi treenitauon vuoksi, kirjaudu sinne osoitteessa myclub.fi. Ohjeita ja vinkkejä MyClubin käyttämiseen löydät täältä .

 

Ilmoittautumiset ja poissaolot on helppo ilmoittaa mobiilisovelluksella, jonka voit ladata sovelluskaupasta ilmaiseksi. Valmentajille on oma MyClub Coach -sovellus.

 

Joukkueenjohtaja: Tarkista Hallinta-valikon kautta, että joukkueesi jokaisen pelaajan tiedot löytyvät MyClubista. Tee tarvittavat päivitykset ja lisäykset vähintään vuosittain maaliskuun loppuun mennessä. Syötä ja muista päivittää kaikki tulevan kauden pelitapahtumat MyClubiin, jotta ne siirtyvät automaattisena syötteenä seuran nettisivuille. Tähän saat erillisen opastuksen pääkäyttäjiltä.

bottom of page