top of page

MyClub

Seuramme käyttää MyClubia uusien pelaajien rekisteröintiin, treeneihin ja otteluihin ilmoittautumiseen sekä laskutukseen. Kun olet sitoutunut joukkuetoimintaamme, saat käyttäjätunnukset MyClubiin joukkueenjohtajaltasi. Mikäli sinulla jo on käyttäjätunnukset, voit kirjautua tiliisi osoitteessa myclub.fi. Ohjeita ja vinkkejä MyClubin käyttämiseen löydät täältä. Ilmoittautumiset ja poissaolot on helppo ilmoittaa mobiilisovelluksella, jonka voit ladata sovelluskaupasta ilmaiseksi.

Tarkista Myclubin Omat tiedot -osiosta, että omat, alaikäisellä myös huoltajan, tiedot ovat ajantasalla. Päivitä myös tietosuoja-asetukset siten, että "Suostumus henkilötietojen näyttämiseen on "Seuralle". Aseta myös etu- ja sukunimi näkyviin seuralle, jotta joukkueenjohto ja valmennus näkee, minkä niminen pelaaja on ilmoittautunut harjoituksiin ja peleihin.

 

Toivomme kaikilta Puna-Mustat ry:n pelaajilta Valokuvaus-/Videointilupaa "Julkisesti" helpottaaksemme seuran sekä joukkueen omaa viestintää ja markkinointia. Valokuvia käytetään hyvän tavan mukaisesti tuomaan esiin hyvää pesisfiilistä ja joukkuehenkeä. Kerro omalle joukkueenjohtajalle, mikäli valokuvauslupa mietityttää.

bottom of page