top of page

E-JUNIORIT

E-junioreissa pelaa vuosina 2012–2013 syntyneitä pelaajia. Puna-Mustien E-junioreissa pelaa tällä hetkellä 25 aktiivista 10–12 -vuotiasta pelaajaa. Tervetulleeksi toivotetaan myös kaikki uudet pelaajat. E-juniorit pelaavat kolmella joukkueella kesän aluesarjassa. Pääosin joukkueet koostuvat pojista, mutta onneksi on myös tyttöenergiaa mukana. Joukkueita ovat E Black, E Red ja E White. Yksi joukkue pelaa kilpasarjassa sekä kaksi pelisarjassa ja joukkueet osallistuvat eteläiseen aluesarjaan kesällä -24.

E-juniorit harjoittelevat säännöllisesti niin kesä- kuin talvikaudella. Kesäkaudella harjoitukset ovat kolmesti viikossa, maanantaisin klo 18.00–19.45, perjantaisin klo 18.00–19.45 sekä lauantaisin klo 10.30–12.30. Treenit järjestetään Meilahden kentällä Helsingissä, mutta ajoittain myös Ruskeasuolla ja Käpylässä. Lisäksi torstaisin on kilpasarjan yhteinen treeni D-tyttöjen kanssa. 

D-juniorit osallistuvat sekä kilpa- että pelisarjassa kesällä leireille. Alueleiri on Tampereella kesäkuun puolivälissä sekä valtakunnallinen Naperoleiri Lappeenrannassa heinäkuussa. Leireille osallistutaan kahdella joukkueella.

Vuosina 2012–2013 syntyneitä mahtuu mukaan joukkueisiin, joten ota yhteyttä ja tule tutustumaan toimintaamme. Uudet juniorit voivat käydä kokeilemassa pesistä kaksi kertaa veloituksetta joukkueidemme harjoituksissa. Ajankohtaisen treeniaikataulun saat osoitteesta juniorit@pumu.fi, sitä kautta voit sopia kokeilukerrasta. Lue lisää pesiksen aloittamisesta täältä.

Pelien ja treenien lisäksi jokainen pelaaja käy pallohenkilönä Puna-Mustien edustusjoukkueen peleissä. Osa E-junioreista tuomaroi muiden junnujen pelejä. Vanhemmilta tarvitaan aktiivista apua kesän pelien järjestelemiseen.

 

E-junioreilla on mahtava valmennusrinki, johon kuuluu viisi valmentajaa. Joukkuehenki on hyvä ja hauskaa riittää niin treeneissä kuin peleissäkin.

Joukkueenjohtaja Red

Oona

Joukkueenjohtaja Black

Markku

Joukkueenjohtaja White

Marjaana

Lisätietoja sekä uusien pelaajien kontaktit

juniorit@pumu.fi

IMG_9764.jpg
bottom of page