top of page

SEURA

Pesäpalloseura Puna-Mustat eli tuttavallisemmin PuMu on kansallispelimme stadilainen yhteisö. Toteutamme jokaiselle omakohtaisesti merkityksellistä liikuntakasvatusta, harrastustoimintaa ja kilpaurheilua.

 

Visiomme vuodelle 2030 on olla Suomen suurin pesäpalloseura. Toivotamme kaikki pesäpallosta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi mukaan Puna-Mustien toimintaan harrastamaan, kisaamaan, kannustamaan ja talkoolaiseksi.

 

Seuran jäsenmaksu on 70 euroa per kalenterivuosi ja se oikeuttaa osallistumaan Puna-Mustat ry:n toimintaan pelaajana ja harrastajana. Voit liittyä myös kannatusjäseneksi 70 euron maksulla per kalenterivuosi.
 

Kaudella 2023 PuMun miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat Suomen kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Suomensarjan Etelälohkossa. Suomen mestaruuksia Puna-Mustat on voittanut miehissä vuonna 1973 ja naisissa vuosina 1970, 1972, 1974, 1975 ja 1976.​

 

Vuonna 1941 perustetun seuran nimi periytyy Karjalan ja Viipurin väreistä, punaisesta ja mustasta, ja tätä edeltäneen Viipurin Pallonlyöjien lempinimestä Viipurin Puna-Mustat. Lisää seuran pitkästä historiasta löydät Wikipediasta.

bottom of page