top of page

Virkistyspäivät

Tule viettämään urheilullinen päivä pesäpallon merkeissä. Järjestämme ohjattuja virkistyspäiviä, työhyvinvointi- ja tyky-päiviä sekä tapahtumia yrityksille ja yhteisöille. Tyky-päivään räätälöidyistä ohjauksista ja sisällöstä voit lukea lisää täältä. Voitte työporukan kesken pitää hauskaa, testata yhteistyön taitoja pelillisesti ja tietenkin kokeilla, vieläkö koulussa opitut pesistaidot ovat tallella. Toteutuspaikkana Meilahti, Helsinki sekä lähialueet.

 

Pesäpallo sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Peli voi sääntöjensä puolesta olla niin joustavaa tai kilpailullista kuin pelaajat haluavat. Ei siis haittaa, vaikka et olisi pesäpalloon aiemmin koskenutkaan. Osalllistujat pääsevät kokeilemaan taitojaan, onnistumaan ja tekemään yhdessä monipuolisesti kiehtovan kansallislajimme parissa. Ohjauksesta ja tuomaroinnista vastaa meidän ammattitaitoiset ohjaajamme tarpeen mukaisesti. 

 

Esimerkkitapahtuma:

 

Osallistujia: 20-30 henkilöä

Kesto: noin 2-3 tuntia

Ajankohta: arki-iltapäivä touko-syyskuussa

Sijainti: Meilahden pesäpallostadion, Zaidankatu 7, Helsinki

Tapahtumaan voidaan sisällyttää: kenttävaraus, pesäpallovälineet, ohjaus ja peli

Hinta: sopimuksen mukaan, tarvittaessa myös tarjoilut. 

 

Voitte myös haastaa asiakasyrityksen tai kumppanin pesisotteluun, jonka toteutuksesta vastaamme. Lue lisää firmapesikseen räätälöidyistä paketeistamme täältä.

 

Jos haluatte mennä pelaamaan oman porukan kesken ja tarvitsette peleihinne välineitä, voitte helposti vuokrata meiltä varusteet Meilahdesta. Varustekassiin kuuluu 15 räpylää, 4 mailaa, 10 palloa ja taiteltava syöttölautanen. Näillä varusteilla saat pelit aikaan kentällä kuin kentällä. Kysy varaustilanteesta yhteyshenkilöltämme, yhteystiedot alla.

Lisätietoja
Juha Rinta-Rahko

juha.rinta-rahko@pumu.fi
puh. 040 5408132
 

bottom of page