top of page

PuMun naisten kauden avaus 13.5. Meilahdessa

Puna-Mustien naisten edustusjoukkueen kausi alkaa kotiottelulla Espoon Pesistä vastaan lauantaina 13.5. klo 14. Tervetuloa kannustamaan nousukauttaan Suomensarjassa pelaavia PuMun naisia!


PuMun naisten paluuta Suomensarjaan oli odotettu. Joukkueen edellinen kausi päättyi upeaan maakuntasarjan voittoon ja nyt vaihdetta on vaihdettu entistäkin isommalle. Tsekkaa kuulumiset Instagramista #pumunaiset.


Pelinjohdosta ja valmennuksesta vastaa Hanna-Mari Kesti ja Mika Leiponen. PuMun naisten edustusjoukkueen ottelukalenteri ja tulokset löytyvät pesistulokset.fi -palvelusta.


Nähdään Meilahdessa!


Lisätiedot

Hanna-Mari Kesti

puh. 040 8396 778

Recent Posts

See All

Tule Puna-Mustat miesten edustusjoukkueen pesäpallo-otteluun 31.5. Meilahteen vastassa Kinnarin Pesis. Liput tarjoaa Intersport Suomenoja.

Pääkaupunkiseudun Kuntopesissarjassa pelaavat joukkueet esittäytyvät seuraavassa. Sarjoja on kaksi: miesten sarja ja sekasarja, joihin ilmoittautuminen päättyy 16.4. Jos et saa omaa jengiä kasaan, kat

Kuntopesiksen sarjailmoittautuminen kaudelle 2023 nyt käynnissä. Ilmoittaudu 16.4. mennessä. Puna-Mustat organisoi pääkaupunkiseudun Kuntopesissarjaa, jossa pelataan harrastepesistä. Kuntopesiksellä

bottom of page