top of page

TYKY-PÄIVÄ

Puna-Mustat tuottaa pesisvetoisia työhyvinvoinnin palveluita yrityksille Helsingissä. Voit valita tiimipäivääsi valmiin Täysosuma-paketin tai räätälöidä tiimillesi sopivan TYKY-päivän pesäpallon merkeissä. Tämä tiimipäivä jää varmasti mieleen!

 

Täysosuma-tiimipäivistä vaihtoehtoja ovat Täysosuma S, Täysosuma M sekä Täysosuma XL. Nämä pitävät sisällään kaikkea parin tunnin matalan kynnyksen pesäpallopelistä aina koko päivän kestävään tiimipäivään. Toteutuspaikkana on Helsinki; Meilahden pesäpallokenttä sekä sen lähialueet..

 

Täysosuma S

Täysosuma S on rento pelituokio kiehtovan kansallislajimme parissa. Puna-Mustien ammattitaitoiset ohjaajat tuottavat pesäpalloaiheisen pelitapahtuman, joka sopii kaikille taidoista ja aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Täysosuma S -tyhypäivä soveltuu 15–25 henkilön yritysryhmille. Toteutus peleille on Meilahden pesäpallokentällä arkisin klo 9–16. Perushinta 750€. Kysy hintaa isommalle ryhmälle.

Täysosuma M

Täysosuma M on iloinen iltapäivä yhdessä pesäpallon, tarjoilujen sekä jälkipelien merkeissä. Tiimisi pääsee oppimaan ja kokeilemaan pesistä monipuolisesti osaavassa ohjauksessa ja isomman urheilutapahtuman hengessä. Positiivisen kokemuksen kruunaavat asianmukaiset tarjoilut pelin aikana sekä asiaankuuluvat jälkipelit juomineen ja saunoineen. Tapahtuma soveltuu 15–50 henkilön yritysryhmille. Toteutus Täysosuma M -tyhypäivälle on Meilahden pesäpallokenttä sekä lähialueet. Hinta 750€ + tarjoilut henkilömäärän sekä valitun juoma- ja ruokapaketin mukaan + tilavuokra.

Täysosuma XL

Täysosuma XL on koko päivän kestävä panostus henkilöstön hyvinvointiin ja tiimihenkeen. Aamupäivällä opimme yhdessä työhyvinvoinnista mielenkiintoisesta näkökulmasta. Iltapäivällä tutustutaan pesiksen saloihin matalalla kynnyksellä Puna-Mustien huippuohjaajien avustuksella asianmukaisin tarjoilun. Iltapäivän kruunaa jälkipelit yhdessäolon ja hyvän ruoan ja juoman merkeissä saunatiloissa. Täysosuma XL -tyhypäivä soveltuu 15–50 henkilön yritysryhmille. Toteutus tapahtumalle on Meilahden pesäpallokenttä sekä sen lähialueet. Hinta muodostuu räätälöidystä yrityspaketista, minkä sisältö rakennetaan yhdessä PuMun kanssa. 

Yhteyshenkilö

Juha Rinta-Rahko

juha.rinta-rahko@pumu.fi

+358 40 540 8132

bottom of page