top of page
DSCF1165.jpeg

Talkoolaiset

Lämpimästi tervetuloa pesäpallon pariin kannustamaan ja talkoolaiseksi! Puna-Mustien toiminta ei onnistuisi mitenkään ilman, että vapaaehtoiset ovat mukana. Aikuiset, juniorit, kotijoukot sekä talkoolaiset ottavat ottelutapahtumissa kukin vuorollaan vastuun buffetista sekä erilaisista kenttätehtävistä kuten tuomarointi, kirjurointi, tulostaululun pito ja kuuluttaminen.

 

Ylempien sarjapelien tuomarit organisoi Pesäpalloliitto ja seuramme tuomarikortin suorittaneet henkilöt tekevät kolmos- ja takarajatuomarointia. Junioripelaajat toimivat otteluissa pallohenkilöinä. 


Vapaaehtoiset talkoolaiset hoitavat buffettia, jolla kerätään varoja miesten MSS edustusjoukkueelle. "Meilahden kentän buffetissa on Stadin parhaat grillimakkarat" luki lehdessä ja olemme itse samaa mieltä.

Kenttätehtävät ja tuomarivuorot jaetaan pelikauden alkaessa joukkueille, jotka tekevät vastavuoroisesti palveluksia toisilleen. Näin saamme pidettyä joukkueiden kulut aisoissa. Nuorisotuomareille kukin joukkue kuitenkin maksaa korvauksen liiton taksan mukaan.

bottom of page