top of page

REKRY: junioripäällikkö

Puna-Mustat Ry tai tuttavallisemmin PuMu on 1941 perustettu pesäpalloseura, joka on viimeisen kolmen vuoden aikana ottanut isoja kasvuaskeleita. Visiomme on olla Suomen suurin pesäpalloseura 2030 mennessä. Seurassa pelaa nyt 17 joukkuetta sekä useita harrasteryhmiä. Tuotamme konsepteja kaikille helsinkiläisille 3-vuotiaasta ylöspäin ja haluamme tuoda pesäpallon vahvasti takaisin helsinkiläiseen kulttuuriin.


Nyt palkattavalla junioripäälliköllä on keskeinen rooli tämän vision toteuttamisessa. Haemme päätoimista junioripäällikköä vastaamaan seuran harraste- ja junioritoiminnan operatiivisesta arjesta sekä toiminnan kehittämisestä.


Junioripäällikön työtehtävät

  • Matalan kynnyksen konseptien suunnittelu ja toteutus (pesiskoulut, pesisliikkarit, muut uudet konseptit)

  • Seuran juniori- ja harrastetoiminnan työntekijöiden esimiehenä toimiminen

  • Matalan kynnyksen konseptien viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu ja toteutus yhdessä johtoryhmän sekä junioritoiminnan työryhmän kanssa

  • Junioritoiminnan hallinnolliset työt

  • Yhteistyö lähialueen seurojen kanssa

  • Valmennuksen ja pelaajapolun kehittäminen.


Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä käsitystä urheiluseura-, yhdistys- tai muusta vapaaehtoistoiminnasta. Junioripäälliköllä tulee myös olla kykyä johtaa asiantuntijoita ja vapaaehtoisia sekä kehittää toimintatapoja. Työtehtävät edellyttävät mahdollisuuden työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Eduksi luetaan lajituntemus, viestinnälliset taidot ja liikunta-alan ja/tai kaupallisen alan koulutus.


Hakuaika päättyy 21.2.


Lisätietoja tehtävästä voit kysyä seuran puheejohtajalta:

Juho Juhantalo

0400570964Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page