top of page

Kuntopesissarjan ilmoittautuminen käynnissä

Kuntopesiksen sarjailmoittautuminen kaudelle 2023 nyt käynnissä. Ilmoittaudu 16.4. mennessä. Puna-Mustat organisoi pääkaupunkiseudun Kuntopesissarjaa, jossa pelataan harrastepesistä. Kuntopesiksellä on pääkaupunkiseudulla pitkät perinteet. Vuonna 2022 miesten sarjassa pelasi yhdeksän joukkuetta ja sekasarjassa yhdeksäntoista joukkuetta.


Kaudella 2023 Kuntopesisarjassa on kaksi eri sarjaa: miesten ja sekasarja, jossa tulee olla kentällä viisi naista ja neljä miestä. Nainen toimii lukkarina.

Sekasarja

- Ottelut pelataan toukokuussa Siltamäen urheilupuistossa ja kesäkuusta alkaen Ala-Malmin urheilupuistossa. Pelien aloitus Siltamäessä johtuu Ala-Malmin kentällä olevasta remontista.

- Otteluaika 1 h.

- Sarja takaa 8–10 ottelua per joukkue kaudella 2023.

- Hinta 450 euroa.

Miestensarja

- Ottelut pelataan hiekkatekonurmella Myllypurossa.

- Otteluaika 1h 15 min.

- Sarja takaa 8 ottelua per joukkue kaudella 2023.

- Hinta 550 euroa.


Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa joukkueen nimi, yhteyshenkilö, puhelinnumero ja sähköposti. Lisäksi tarvitsemme toiveen sarjatasosta. Lisäksi toivomme joukkueesta lyhyttä esittelyä, kuvaus joukkueesta, etsittekö uusia pelaajia, missä ja miten toimitte. Ilmoittaudu mukaan 16.4. mennessä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen sarjaan: kuntopesis@gmail.com

Sarjajärjestelmä luodaan, kun tiedetään mukaan tulevat joukkueet. Tilastot ja tietoa otteluohjelmasta löydät kuntopesis.fi sivulta.

Recent Posts

See All
bottom of page