Juniorit

Training camp

Puna-Mustat järjestää Training Campin pääkaupunkiseudun 1999-2004 syntyneille poikajunioreille. Harjoitusleiri alkaa 12.10. ja kestää vuoden loppuun.

 

Training Campille osallistujista muodostetaan Puna-Mustien B-poikajoukkue. Osa pääsee myös harjoittemaan ja kisaamaan pelipaikasta ykkössarjapaikkaa tavoittelevassa miesten suomensarjan joukkueessa.

 

”Harjoittelemme lajia 4-5 kertaa viikossa, minkä lisäksi on omatoimisia fysiikkaharjoituksia. Syvennämme myös osallistujien taktista lajiymmärrystä, Training Campin päävalmentajana toimiva Tuomas Nissinen sanoo.

 

Tavoitteena on, että pojat oppivat harjoittelemaan tavoitteellisesti ja kasvamaan urheilijoina.

 

"Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden päästä kehittymään kovassa ryhmässä. Uskon, että harjoitusleiri tarjoaa kokeneillekin pelaajille hyvää sparrausta."

 

Puna-Mustat tekee aktiivisesti yhteistyötä pääkaupunkiseudun muiden pesäpalloseurojen kanssa.

 

Pääkaupunkiseudulla on Puna-Mustien suomensarjan joukkueen lisäksi joukkueita miesten aluesarjassa ja maakuntasarjassa, joten jokaiselle pelaajalle löytyy sopiva joukkue kaudelle 2020.

 

"Aloitamme 12.10 ja jatkamme vuoden loppuun. Harjoituspaikat sijaitsevat Helsingissä, esimerkiksi Pallomyllyssä ja Kannelmäessä. Tarkat harjoituspaikat ja -ajat täsmentyvät lähiviikkoina."

 

Ilmoittautuminen alkaa 1.10 ja päättyy 7.10. osoitteessa https://forms.gle/s9JKZUTCMVFJbpRe9

 

Lisätietoja:

Valmentaja
Tuomas Nissinen
050 308 1848
toimisto@pumu.fi

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan pesisharrastuksen klikkaa alla olevaa painiketta ja kerro itsestäsi. Otamme yhteyttä ja kerromme meistä ja toiminnastamme.

Puna-Mustat  Helsinki

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon