top of page

G-JUNIORIT

G- juniorit on 6-8 vuotiaiden (2015-2017 synt.) lasten joukkue. G-junioreiden toimintaperiaate on tutustuttaa lapset pesäpalloon pelinä. Harjoittelussa painotetaan pesäpallon perustekniikoita sekä sisä-, että ulkopelissä yhdistäen harjoituksia monipuoliseen liikuntaan. G-juniori ikäisissä lapset oppivat pesien juoksujärjestyksen, lyönti-, kiinniotto- ja heittotekniikan perusteita sekä saavat monipuolista liikuntaa jolla pyritään kehittämään yleismotorisia taitoja. 

 

G-juniorit osallistuvat pesäpalloliiton junnusuper sarjaan, jossa pelataan turnausmuotoisesti 3-4 kertaa kesän aikana lähialueen joukkueita vastaan. Pelitoiminnan kautta lapset saavat ensimmäiset kokemukset pesäpallosta pelinä: mitä tarkoittaa eteneminen pesiltä ja miten juoksuja ja paloja tehdään. Samalla lapset oppivat joukkueessa ja ryhmässä toimimisen taitoja.

 

Puna-Mustien G-juniorijoukkueet ovat sekajoukkueita, johon kaikki ikäluokan lapset ovat tervetulleita. Kesällä 2023 G juniorit harjoittelevat yhdessä F-junioreiden kanssa. Muodostamme omia G-juniorikäluokkia kun saamme alueellisia ryhmäkokoja kasvatettua

Kesäkaudella (huhti-syyskuu) harjoittelemme ja pelaamme ulkokentillä. Talvikaudella (marras-maaliskuu) harjoittelemme koulujen saleissa.

Kesäkuusta syyskuun loppuun 2023 meillä on tarjota G-ikäisille harjoituksia seuraavasti:

Meilahti: Meilahden pesäpallokenttä / Ruskeasuon kenttä. Meilahden ryhmämme harjoittelee kahdesti viikossa tiistaisin ja torstaisin. ILMOITTAUDU

G/F-juniorijoukkueista muodostetaan joukkueita alueen junnusuper sarjaan, jossa järjestetään 4-7 pienpesis-turnausta kesän aikana lähikentillä ja paikkakunnilla.

Kysyttävää? Ota yhteyttä pumujunnut@gmail.com

IMG_7919.JPG
bottom of page