top of page

Firmapesis

Haasta kumppaniyritykset, tuttavien firmat, toimialan muut yritykset tai asiakkaat turnaukseen tai asiakastilaisuuteen. Firmapesis-turnaukset järjestetään Meilahden pesäpallokentällä Helsingissä. Valittavanasi on kolme erilaista valmiiksi suunniteltua tapahtumaa yrityksesi tarpeisiin suunnatusti. Vaihtoehtoja on kahden tunnin rennosta ottelutapahtumasta aina turnaukseen saakka.

Firmapesis S -paketti on kahden firman mittelö. Tuomarit, valmennus ja tapahtumatuotanto tulee Puna-Mustien puolesta. Tapahtuma sisältää alkukeskustelun, lämmittelyn, lajitaktiikan ja yhteispelit. Tämä on loistava mahdollisuus haastaa tutun tai yhteistyökumppanin firma kansallislajissa, jota kaikki osaa ainakin vähän. Tapahtuma sopii kaikille taidoista riippumatta, ammatitaitoiset ohjaajamme osaavat suunnitella rennon pelituokion. Ottelun toteutumiseen tarvitaan 8–12 pelaajaa per joukkue. Tapahtuman perushinta on 1200€, lisäksi voimme räätälöidä lisäarvopalveluilla juuri teille sopivan tapahtuman.

Firmapesis M sisältää 3–4 joukkueen turnauksen sekajoukkuein. Puna-Mustien ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat turnauksen kulusta, pelinjohdosta ja tuomaroinnista. Tapahtuma sisältää alkukeskustelun, lämmittelyn, lajitaktiikan sekä turnauksen ottelut taukoineen. Tämä on hyvä tilaisuus haastaa toimialat turnaukseen, joka muistetaan pitkään. Tapahtuma sopii kaikentasoisille ja se on ylivertainen tapa haastaa esimerkiksi kaverit kansallislajissa. Ottelun toteutumiseen tarvitaan 8–12 pelaajaa per joukkue, turnaus pelataan 3–4 joukkueella. Tapahtuman hinta on 1000€/joukkue, lisäksi voitte valita lisäarvopalveluita tarpeenne mukaan. 

Firmapesis XL on suuremmille yritysryhmille räätälöity ikimuistoinen pesistapahtuma. Tapahtuman tuottajana toimii Puna-Mustien ammattitaitoiset ohjaajat, tavoitteena kehittää tapahtuma teidän esimerkiksi 20-60 hengen yritysryhmille. Pesäpalloaiheinen tapahtuma sopii kaikille taidoista riippumatta ja se on hieno tilaisuus tutustua kansallislajiimme pesäpalloon. Tapahtuma voi pitää sisällään ainakin sinun avajaissanat, PuMun valmennuksen sekä tarjoilut kentällä ja saunassa/kokoustilassa otteluiden jälkeen. Tapahtuma räätälöidään yhdessä PuMun kanssa, hinta määräytyy sopimuksen mukaan.

Yhteyshenkilö

Juha Rinta-Rahko

juha.rinta-rahko@pumu.fi

+358 40 540 8132

bottom of page