top of page

F-JUNIORIT

Puna-Mustien F-juniorijoukkueet (2014 ja 2013 synt) ovat sekajoukkueita, johon kaikki ikäluokan lapset ovat tervetulleita. Kesällä 2023 F juniorit harjoittelevat yhdessä G-junioreiden(2017-2015 synt.) kanssa. Muodostamme omia F-juniorikäluokkia kun saamme alueellisia ryhmäkokoja kasvatettua

Kesäkaudella (huhti-syyskuu) harjoittelemme ja pelaamme ulkokentillä. Talvikaudella (marras-maaliskuu) harjoittelemme koulujen saleissa.

Kesäkuusta syyskuun loppuun 2023 meillä on tarjota F-ikäisille harjoituksia seuraavasti:

Meilahti: Meilahden pesäpallokenttä / Ruskeasuon kenttä. Meilahden ryhmämme harjoittelee kahdesti viikossa tiistaisin ja torstaisin. 

Pohjoinen: Leikkipuisto soihtu / Laidunpuiston kenttä. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa kerran Paloheinässä ja kerran Malmilla

Etelä: Pajalahden puiston kenttä. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Maanantaisin ja Perjantaisin.

G/F-juniorijoukkueista muodostetaan joukkueita alueen junnusuper sarjaan, jossa järjestetään 4-7 pienpesis-turnausta kesän aikana lähikentillä ja paikkakunnilla.

Puna-Mustien F-juniorit pelaavat aluesarjaa sekä junnusuperia. Löydät tietoa pesiksen aloittamisesta täältä.

Talviharjoituskaudella marras-huhtikuusta harjoituspaikkoja ovat Keran hallit, helsinkiläisten koulujen liikuntasalit ja Pallomylly. Kesäkaudella huhti-syyskuussa joukkueen harjoitukset ovat Meilahden pesäpallokentällä sekä muilla Helsingin kaupungin ulkokentillä. 

Kysyttävää?

 

Lähetaä sähköpostia: pumujunnut@gmail.com

tai soita Junioripäällikkö Kristo Remanderille. 0413122342

IMG_7919.JPG
bottom of page