Juniorit

PUMU (100).jpg

JUNIORIT

Tervetuloa pelaamaan pesistä!

 

Puna-Mustilla on tällä hetkellä viisi juniorijoukkuetta, joihin otetaan uusia pelaajia. Joukkueissa pelaa G-, F-, E-, D- ja C-ikäisiä tyttöjä ja poikia (ikäluokat 2007-2013). Ota yhteyttä pumujunnut@gmail.com ja tule kokeilemaan pesistä!

HARJOITUKSET:

Talvikaudella 2021-22 harjoittelemme seuraavasti:

 

Maanantaisin

G/F/E 17:00 - 18:15 Keran hallit

 

Keskiviikkoisin

E/D/C 17:30 - 19:00 Pallomylly

 

Perjantaisin

D/C 18:00 - 19:30 Keran hallit

Lauantaisin

G/F 14:00-15:00 Meilahden yläaste

Sunnuntaisin 

D/C 14:00-15:30 Meilahden yläaste

YLEISTÄ:

Pesäpallon aloittaaksesi et tarvitse heti välineitä. Seura tarjoaa lainaksi kypärän, räpylän ja mailan tarvittaessa. Muista mainita asiasta ennen kuin tulet kokeilemaan.

Harjoituksiin, peleihin ja leireille ilmoittaudutaan AINA MyClub-jäsenpalvelun kautta. Palvelun voi asentaa myös puhelimeen.

Harjoituksissa käytetään AINA kypärää.

Välineistä ensimmäiseksi kannattaa hankkia kypärä ja räpylä. Jos haluaa, sen jälkeen voi ostaa oman mailan ja myöhemmin vaikka piikkarit. Tarkoituksenmukaisista välinehankinnoista kannattaa neuvotella valmentajan kanssa etukäteen.

Puna-Mustissa pelaajat ostavat omat pelipukunsa. Pieneksi jääneen puvun voi myydä nuoremmille junioreille. Tarvittaessa pelipuvun saa myös lainaksi seuralta.

MAKSUT:

Pesistä saa käydä kokeilemassa 2 kertaa veloituksetta. 

 

Seuran jäsenmaksu on 50 euroa per kalenterivuosi.

 

Harjoittelumaksu peritään kuukausimaksuna 11 kertaa vuodessa. Kuukausimaksun suuruutta säädetään joukkueen budjetin seurannan perusteella. Kalenterivuoden ajalta harjoittelumaksu asettuu 150-300 euron väliin riippuen joukkueen varainhankinnan tehokkuudesta, hankituista sponsoreista ja mahdollisista avustuksista. Kutsumme kaikki vanhemmat aktiivisesti mukaan toimintaan, jotta voimme pitää kustannukset maltillisina jatkossakin.

MUU TOIMINTA:

Koko perhe voi osallistua pesisharrastukseen. Alle kouluikäisille sisaruksille on tarjolla Pesisliikkaritoimintaa. Vanhemmille löytyy joukko tehtäviä, joista valita, sillä joukkue ja pelitapahtumat tarvitsevat aina huoltajia, tuomareita, pelikirjureita, toimitsijoita, buffetinpitäjiä ja etenkin kannustusjoukkoja!

Seura kouluttaa tuomari- ja kirjuritoimintaan kaikki halukkaat. Jos valmentaminen kiinnostaa, seura maksaa myös pesäpalloliiton koulutuksia (Juniorivalmentajanpolku I ja II sekä pelinjohtajakoulutus).

KORONA:

Pesäpallossa on luontaisesti hyvin vähän kontaktia.
Puna-Mustat seuraa viranomaisten ohjeita ja alueellisia suosituksia toiminnassaan.
Viimeisimmät ja ajantasaisimmat koronatoimintaohjeet saat aina joukkueenjohtajalta.

MUISTATHAN:
 

- En tule harjoituksiin ilmoittamatta siitä etukäteen MyClubissa.

- En tule harjoituksiin kipeänä tai oireisena, vaan jään kotiin lepäämään.

- Yskin hihaan ja pesen kädet ennen harjoituksia sekä niiden jälkeen

TERVETULOA MUKAAN!

Ota yhteyttä ja sovi tutustumisaika pumujunnut@gmail.com