Juniorit

PUMU (100).jpg

ED-JUNIORIT

Tervetuloa pelaamaan pesistä!

 

Puna-Mustilla on tällä hetkellä 2 juniorijoukkuetta, joihin mahtuu uusia pelaajia. Joukkueissa pelaa F-, E- ja D-ikäisiä tyttöjä ja poikia (ikäluokat 2007-2012)

HARJOITUKSET:

Kesäkaudella (huhtikuu-lokakuu) harjoittelemme:

Meilahden urheilupuiston pesäpallostadionilla.
Kesän 2021 harjoitusvuorot (2-3kertaa/vko) varmistuvat pian. Joukkue harjoittelee nyt ulkona, rajoistusten ja ohejiden mukaan. Ole yhteydessä joukkueen johtajiin, jos haluat tulla kokeilemaan pesistä.

YLEISTÄ:

Pesäpallon aloittaaksesi et tarvitse heti välineitä. Seura tarjoaa lainaksi kypärän, räpylän ja mailan tarvittaessa. Muista mainita asiasta ennen kuin tulet kokeilemaan.

Harjoituksiin, peleihin ja leireille ilmoittaudutaan AINA MyClub-jäsenpalvelun kautta. Palvelun voi asentaa myös puhelimeen.

Harjoituksissa käytetään AINA kypärää.

Välineistä ensimmäiseksi kannattaa hankkia kypärä ja räpylä. Jos haluaa, sen jälkeen voi ostaa oman mailan ja myöhemmin vaikka piikkarit. Tarkoituksenmukaisista välinehankinnoista kannattaa neuvotella valmentajan kanssa etukäteen.

Puna-Mustissa pelaajat ostavat omat pelipukunsa. Pieneksi jääneen puvun voi myydä nuoremmille junioreille. Tarvittaessa pelipuvun saa myös lainaksi seuralta.

MAKSUT:

Pesistä saa käydä kokeilemassa 2 kertaa veloituksetta.

Seuran jäsenmaksu 50€/kalenterivuosi

Lisäksi vuosi jaetaan kolmessa erässä laskutettaviin harjoituskausiin, jotka ovat kevätkausi (tammi-huhti), kesäkausi (touko-syys) ja talvikausi (loka-joulu). Kausimaksu koostuu pääosin tila- ja kenttävuokrista sekä valmennuksen korvauksista. Kausimaksun suuruus vaihtelee hieman kyseisen kauden harjoituskertojen ja varattujen tilojen mukaan. Kausimaksut ovat viime vuosina olleet 50-100 euroa.

MUU TOIMINTA:

Koko perhe voi osallistua pesisharrastukseen. Alle kouluikäisille sisaruksille on tarjolla Pesisliikkaritoimintaa. Vanhemmille löytyy joukko tehtäviä, joista valita, sillä joukkue ja pelitapahtumat tarvitsevat aina huoltajia, tuomareita, pelikirjureita, toimitsijoita, buffetinpitäjiä ja etenkin kannustusjoukkoja!

Seura kouluttaa tuomari- ja kirjuritoimintaan kaikki halukkaat. Jos valmentaminen kiinnostaa, seura maksaa myös pesäpalloliiton koulutuksia (Juniorivalmentajanpolku I ja II sekä pelinjohtajakoulutus).

KORONA:

Pesäpallossa on luontaisesti hyvin vähän kontaktia.
Puna-Mustat seuraa viranomaisten ohjeita ja päätöksiä toiminnassaan.
Viimeisimmät ja ajantasaisimmat koronatoimintaohjeet saat aina joukkueenjohtajalta.

-Älä saavu harjoituksiin ilmoittamatta siitä etukäteen.
-Emme tule kipeänä tai oireisena harjoituksiin.
-Pidämme huolta turvaväleistä ja harjoitusten enimmäisosallistujamääristä.
-Vanhemmat käyttävät kasvomaskia aina tuodessa/hakiessa lapsia.

TERVETULOA MUKAAN!

Ota yhteyttä ja sovi tutustumisaika pumujunnut@gmail.com