Juniorit

JUNIORIT

Tarvitsetko apua lapsen harrastusmaksuihin?

 

Tässä muutamia tahoja, joiden puoleen voit kääntyä. Voit myös ottaa yhteyttä PuMuun (pumujunnut@gmail.com), jos tarvitset lisäaikaa maksujen maksamiseen tai vaikka lainaksi pesäpallovarusteita. Alla olevat tiedot on tarkistettu oikeellisiksi 18.1.2020.

 

Hope ry

Hope ry tukee vähävaraisten perheiden harrastuksia keräysvarojensa puitteissa. Hope ry ei myönnä tukea suoraan seuroille. Tukea haetaan ottamalla yhteyttä lähimpään Hope ry:n paikallistoimijaan, joka myös käsittelee hakemukset ja kysyy tarvittaessa lisätietoja. Myönnetyt summat vaihtelevat, mutta enimmäismäärä on 300 euroa/lapsi/vuosi.

https://hopeyhdistys.fi/kaipaan-apua/

Seurakunnalta voi hakea Tukikummit-avustusta vaikeassa tilanteessa olevien lasten harrastuksiin. Ei tarvitse kuulua kirkkoon.

http://www.tukikummit.fi/avustuksen-hakeminen/

Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry myöntää harrastustukea alle 18-vuotiaille lapsille, joiden harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi. Harrastustukea myönnetään tarveharkintaisesti ja avustusrahojen puitteissa lapsen harrastamisen edellyttämiin yksilöityihin hankintoihin tai kuluihin:

harrastusvälineiden hankintaan, tunti- ja kausimaksuihin tai muihin osallistumisen edellyttämiin kohtuullisiin kustannuksiin. Harrastuksen on oltava ohjattua ja säännöllistä. Tukea ei myönnetä ryhmille tai harrastusseuroille. Seuraava haku syksyn harrastuksiin on elokuussa 2020.

 

http://helsinki.pelastakaalapset.fi

 

Toimeentulotuesta voidaan maksaa muun muassa lasten harrastusmaksuja.

https://www.kela.fi/toimeentulotuki