Tulevat ottelut

Ei tapahtumia

Haku

Kirjaudu
2011 - Miehet - Ykköspesis - Otteluraportit


Seinäjoki – Puna-Mustat 1 – 0 (1-0, 6-6)

 

 

Runkosarjan päätöskierroksella Talman bussin keula kulki kohti Ilkka-Areenaa Seinäjoella, jossa isäntänä toimi puolivälierien kotiedusta taistellut isäntäjoukkue Maila-Jussit. Tällaasta siellä oli.

 

Lue koko teksti
 
Puna-Mustat – Hamina 1 – 2 (3-1, 1-3, 0-2)

 

 

Runkosarjan viimeinen kotiottelu ja sarjaa johtanut vierasjoukkue houkuttelivat Meilahteen yli 500 katsojaa. Ottelun yleisilme oli tasainen ja sisäpelisuoritusten osalta vaisuhko.

 

Lue koko teksti
 
Alajärvi – Puna-Mustat 0 – 2 (1-2, 3-4)

 

Puna-Mustien koboltinkova sarjaohjelman loppu piti sisällään retken legendaariselle Kitron pesäpallostadionille Alajärvelle, jossa kotijoukkue oli ottanut kauden edellisistä yhdeksästä kotiottelustaan 24 pistettä ja Ankkureilla oli alla seitsemän peräjälkeen otetun 2-0 – kotivoiton putki. Pieni raportti, ollos hyvä.

 

Lue koko teksti
 
Puna–Mustat – Lievestuore 2 – 0 (2-0, 1-0) & Puna-Mustat – Kuopio 1 – 0 (1-1, 3-3, 1-0)

 

Kauden toinen kotitupla toi vieraita järvi-suomesta, kun vastaan asettuivat sarjapaikasta kynsin ja hampain taisteleva Lievestuoreen Kisa sekä uutta nousua pääsarjaa kohti nuorilla kasvateillaan tekevä Kuopio (artist previously known as Puijon Pesis). Raporttia puskee.

 

Lue koko teksti
 
Puna-Mustat – Ulvila 1 – 2k (3-8, 2-1, 1-1, 0-1)

 

Puna-Mustien ja Ulvilan Pesä-Veikkojen jälkimmäinen keskinäinen mittelö venyi yli kolmetuntiseksi, mutta varsinaisesta klassikosta ei voida puhua. Ulvilan nuori joukkue jatkoi samalla linjassa kuin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa ja varsin eri tyylisten joukkueiden kohtaamisessa vieraiden pienempi virhemäärä riitti viemään voiton Porin kupeeseen.

 

Lue koko teksti
 
Kempele – Puna-Mustat 2 – 0 (4-1, 8-3) & Haapajärvi – Puna-Mustat 2 – 0 (6-1, 10-2)

 

Kauden kolmesta tuplareissusta viimeinen on taputeltu. Kerrotaan nyt tällä kertaa tarina henkilökohtaisesta näkökulmasta.

 

Lue koko teksti
 
Puna – Mustat – Oulu 1 – 0 (4-4, 8-1)
Juhannustauon jälkeinen otteluohjelma pitää sisällään Puna-Mustien osalta kaikkien neljän pohjoisen joukkueen kohtaamiset peräjälkeen. Ohjelmassa ensimmäisenä oli Oulun Lippo Pesiksen kohtaaminen, kun poika jäisen pohjoisen matkusti Meilahteen sunnuntaina yövyttyään edellisen yön jo Vantaalla. Ottelu oli huipputärkeä, sillä tauolle lähdettiin tasapisteistä viimeisestä pudotuspelipaikasta taistellen.
Lue koko teksti
 
Puna-Mustat – Kempele 0-2 (1-5, 2-4) & Puna-Mustat – Haapajärvi 2-1 (2-1, 2-3, 1-0)

 

Lähes kuukauden tauon jälkeen sarjaohjelma tarjosi Meilahteen miesten ykköspesisottelua ja samalla vauhdilla kaksin kappalein. Pohjoisen vieraat Kempele ja Haapajärvi kiersivät meidät ja Ulvilan samalla reissulla.

 

Lue koko teksti
 
MYP: Lievestuore - Puna-Mustat 2-0 (11-2, 6-4) & Kuopio - Puna-Mustat 0-1 (2-2, 3-3, 0-4)

Pari pesäpallopeliä tuli taas koettua. Tämä toimittakoon otteluraportin virkaa.

 

Lue koko teksti
 
MYP: Imatra – Puna-Mustat 0-1 (0-3, 4-4)

 

Puna-Mustien vahva ulkopeli jatkui Imatralla, kun isäntänä toiminut Imatran Pallo-Veikot sai taipua tällä kertaa kahden pisteen arvoisesti. Ottelun jälkimaku oli kuitenkin molemmille joukkueille melko katkera, sillä PuMu menetti kolmen juoksun johtonsa viimeisen tasoittavalla kun isännät rynnistivät tasoihin vaellettuaan sitä ennen sisäpelissä täysin varjojen mailla.

 

Lue koko teksti
 
MYP: Oulu - Puna-Mustat 1-0 (4-0, 0-0) & Ylivieska - Puna-Mustat 0-2 (0-2, 1-14)

Edustusjoukkue kävi siis pohjoisessa tuplakiertueella, tuloksena 1-0 – tappio Oulussa ja 2-0 – voitto Ylivieskassa. Seuraavassa pienimuotoista matkakertomusta hengityksen tasaannuttua välipäivän jälkeen. Kun taas sanon pienimuotoinen, tarkoitan että varaa reilusti aikaa.

 

Lue koko teksti
 
MYP: Helsinki - Imatra 2-0 (13-1, 5-4)

 

Puna-Mustien 70-vuotisjuhlaotteluun vieraaksi saapui toisen karjalaislähtöisen seuran edustusjoukkue, kun kiilaan juoksi Imatran Pallo-Veikot. Ensimmäisen vuoroparin rumputulessa vieraat ruhjottiin maanrakoon, mutta toisella jaksolla Imatra näytti ratkaisupelaajiensa vaarallisuuden. Lopputuloksena oli lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen isäntien puhdas kotivoitto, joka nosti Puna-Mustat kuuteen sarjapisteeseen neljän pelatun ottelun jälkeen.

 

Lue koko teksti
 
MYP: Puna-Mustat - Alajärvi 2-0 (8-4, 4-2)
 

Sunnuntaina Meilahteen saapui ilahduttavan runsaslukuisen (371 henkeä) yleisön eteen sarjan ykkössuosikki Alajärven Ankkurit. Kotijoukkueen alkukauden tulosten perusteella ottelun piti olla selvää pässinlihaa, mutta toisin kävi. Puna-Mustien pirteä lyöntipeli ja kohti normaalia tasoa matkalla oleva ulkopeli johtivat 2-0 - voittoon.

 

Lue koko teksti
 
MYP: Hamina - Puna-Mustat 2-0 (4-0, 8-7)

Miesten edustusjoukkueen taival ykköspesiksen ennakkoituja kärkijoukkueita vastaan jatkui keskiviikkona Haminassa, jossa olosuhteet olivat yleisöönmenevällä pesäpallolle suosiolliset. Voimakas myötätuuli, aurinkoinen ilta ja avara kenttä tarjosivat eväät runsaalle juoksumäärälle.

 

Lue koko teksti
 
MYP: Puna-Mustat – Seinäjoki 0 – 2 (2-5, 2-18)

 

Sarja-avauksemme kotona oli ensimmäisen jakson kolmannessa vuorossa tapahtuneiden henkilökohtaisten virheiden jälkeen totaalinen floppi. Pahoittelut kaikille lipun maksaneille. En syytä ketään erikseen, jokaisen täytyy itseni mukaan lukien nyt miettiä miksi ja miten näitä asioita tehdään. Riku Hokkanen oli joukkueemme ylivoimainen ykkönen, mutta häviämme joukkueena. Seinäjoki oli vahva, vaarallinen ja päästyään peliin mukaan ilmaiseksi selvästi parempi. Selittelyt eivät auta, hävettää ja keskiviikoksi Haminaan on löydyttävä uusi, koko ottelun ajan kestävä ilme. Ei muuta. –MP-

 
Imatran Pallo-Veikot – Puna-Mustat 2-1 (0-2, 3-2, 1-0)

 

IPV:n ja Puna-Mustien toinen kohtaaminen lyhyen ajan sisällä oli ensimmäisen tavoin numeroiden valossa tasainen. Tälläkin kertaa voiton käänsi itselleen isäntäjoukkue, lukemat perjantain tavoin 2-1.

 

Lue koko teksti
 
Puna-Mustat – Imatran Pallo-Veikot 2-1k (1-2, 4-2, 2-0)

 

Pitkäperjantaina Meilahdessa pelattiin kahden karjalaislähtöisen ykkössarjajoukkueen välinen harjoitusottelu. Isäntäjoukkue Puna-Mustat vei pidemmän korren ensimmäisen jakson takkuisesta esityksestä huolimatta.

 

Lue koko teksti