Tulevat ottelut

Ei tapahtumia

Haku

Kirjaudu
Iiro Haimi siirtyy Kouvolaan

Erinomaisia otteita alkukaudesta Puna-Mustissa esittänyt Iiro Haimi siirtyy Kouvolan Pallonlyöjiin. Siirto astuu voimaan heti, eikä Haimia nähdä enää PuMun riveissä.

PuMun pelinjohtajan Mikko Pirhosen mukaan Haimin yksityiselämässä tapahtuneet asiat veivät miehen Kouvolaan. Alun perin tarkoituksena oli, että Haimi pelaisi PuMussa kauden loppuun Kouvolasta käsin. KPL tarvitsi hänet kuitenkin loukkaantumissuman vuoksi joukkueeseensa saman tien.

– Ja kun Haimi itse ilmaisi halunsa siirtoon, asia oli selvä. Emme voi pitää väkisin pelaajaa, joka ei sitoudu toimintaan haluamallamme tavalla, Pirhonen sanoo.

Puna-Mustien joukkue kuuli siirrosta perjantai-iltana harjoitusten aluksi.

– Jätkät ottivat uutisen tyynesti vastaan. Meillä on kokenut joukkue, joka ei vähästä hätkähdä. Päätimme yksinkertaisesti jatkaa viime peleissä löytyneellä hyvällä ilmeellä.

Haimin poissaolo ei Pirhosen mukaan vaikuta millään lailla kauden alussa asetettuihin tavoitteisiin.  Nyt on muilla tilaisuus astua esiin.

– Pudotuspelipaikka ei ole kuin seitsemän pisteen päässä. Keskitymme tiukasti viikonlopun peleihin ja otamme pisteet pois kuleksimasta.

 

Pasi Salmela