Tulevat ottelut

Ei tapahtumia

Haku

Kirjaudu
Kausi 1946
Viimeksi päivitetty 05.04.2011 16:21
Voitto Helsingin Mailakilpailussa

Uusia pelaajia olivat Tuhkanen ja Lahden Mailaveikoista siirtynyt Lauri Ritvola. Viipurin Kisa-Veikkojen kasvatti Ritvola pelasi edellisvuoden Itä-Lännessä kakkosvahtia.

Koko kautta haittasi se että Hesperian kenttällä oli peruskorjaus ja se saatiin käyttöön vasta syksyllä. Kotiottelut pelattiin Kaisaniemen kentällä. Siellä pelattiin myös Mailakilpailut, jonka avausottelussa Hukat voittivat edellisvuoden Suomen mestarin Toijalan Pallo-Veikot.

Hukat-peliasuNopea ja vahvistunut joukkue lähti sarjaan luottavaisin mieli. Kevätkausi meni kuitenkin alakanttiin, tärkeät ottelut hävittiin juoksun parin erolla. Kesätauolle lähdettiin vain kahdella pisteellä ja selvästi putoamisviivan alapuolella. Syyskierroksen seitsemästä ottelusta hävittiin vain yksi, joten sarjasijoitus parani kohisten. Lopullinen sijoitus oli sarjan puolivälissä.

Unto Liukkonen oli 20 juoksulla lyöjätilastossa toinen. Hänet valittiin Idän joukkueeseen, Liitto-lehdistö-otteluun Liiton joukkueeseen sekä vielä Pesäpalloliiton joukkueeseen Työväen Urheiliiton joukkuetta vastaan. Idän puna-mustan peliasun pukivat päälleen myös sieppari Reino Pesonen ja ottelun vaihtopelaajaksi valittu Lauri Salminen. Lukkari Salminen nosteli syöttöjä Liitto-Lehdistö-ottelussa Lehdistön joukkueessa ja hänet palkittiin ottelun parhaana ulkopelaajana.

 

Tilastot